Vandaag besteld = Vandaag verstuurd.

Winkelwagen

Account

Afrekenen

Dutch NL English EN

Dutch NL English EN

Retourvoorwaarden

Online aankopen retourneren
Item(s) die online aangeschaft zijn kun je binnen 7 dagen mits het item ongedragen, ongewassen en onbeschadigd is na ontvangst van je bestelling retourneren op eigen kosten en in de originele verpakking naar het bovenstaand adres. Daarnaast mag er geen make-up op zitten en dienen de labels nog aan het item bevestigd te zijn. Mochten wij een item retour ontvangen die hier niet aan voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren. Uiteraard mag je het item weer op komen halen in onze winkel in Utrecht of zullen we opnieuw verzendkosten in rekening brengen om het item naar je terug te sturen.

Vooraf aan het retourneren graag een email sturen met je volledige naam en adresgegevens en graag de track&trace, zodat we weten dat je pakketje onderweg is. Kom je langs in onze winkel om je item te retouneren zal het bedrag binnen 14 dagen gestort worden op je rekening. Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is.

Als wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 14 werkdagen terugstorten op jouw rekeningnummer waarmee jij je order hebt betaald. Je kunt dan het geld binnen die 14 werkdagen verwachten op je rekening. Als je voor achteraf betalen (Klarna) gekozen hebt, zullen wij het proces stopzetten (als je alles terug hebt gestuurd) of het bedrag aanpassen (als je een gedeelte hebt geretourneerd). Let op verzendkosten blijven staan en dien je te voldoen aan Klarna.

Klarna– Achteraf betalen
Klarna voert voor Layana Couture het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de Klarna App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Klarna kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Klarna houd je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

Winkel aankopen
Item(s) die in de winkel zijn aangeschaft kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Retourvoorwaarden
-De kosten van retourzending zijn voor de klant.
-Het artikel mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. De labels dienen aan het artikel bevestigd te zijn.
-Pas op met make-up: een artikel met make-up vlekken wordt niet retour genomen.
-Bestellingen die buiten de retourtijd van 7 dagen na ontvangst van de bestelling vallen worden niet retour genomen.
-Er wordt geen was garantie gegeven. Ontstaan er problemen na het wassen deze zijn op eigen verantwoordelijkheid.